Jump to navigation

  • ورود
  • فارسی
  • العربية
  • English
Tuesday 13 May 2025 04:38
Home
vafate hazrate abdulazim
vafate hazrate abdulazim2
1  mabas
mabas 3
  • Home Page
  • The Holy Shrine
  • Pilgrimage
  • Related Centers
  • Trusteeship of The Holy Shrine
  • Contact Us

Search form

up
0 users have voted.

دانش آموزان بسیجی استان تهران با آیت الله محمدی ری شهری دیدار کردند

2016/10/310 comments18407 views

آیت الله ری شهری: « استکبار ستیزی » یکی از اصول اساسی سیاست خارجی نظام اسلامی است که در پیدایش و تداوم آن نقش اساسی دارد

پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام:

آیت الله محمدی ری شهری در دیدار جمعی از دانش آموزان بسیجی استان تهران بمناسبت سالگرد 13 آبان در بیان نکاتی در خصوص مسئله مهم استکبارستیزی و جایگاه آن در قرآن گفت: « استکبار ستیزی » یکی از اصول اساسی نظام مقدس اسلامی است که هم در پیدایش این انقلاب نقش اساسی داشت و هم در تداوم آن نقش اصولی دارد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام اظهار کرد: برای همه علاقه مندان به انقلاب و به خصوص بسیجیان عزیز دو نکته مهم در هفته مبارزه با استکبار باید  مورد توجه باشد؛ یکی تبیین مبانی استکبار ستیزی از قرآن و دیگری زمینه سازی برای پرورش انسان های استکبار ستیز نظیر شهید فهمیده که توانست مدال افتخار «رهبری» را از بنیانگذار این انقلاب بگیرد و این افتخار بزرگی است که نصیب خانواده شهید فهمیده شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن مطرح کردن این سؤال که چگونه می توان الگوهایی مانند شهید فهمیده را در بحران ها ارائه کرد؟ تصریح کرد: اصول سیاست خارجی نظام اسلامی در آیه نخست سوره مبارکه ممتحنه از جانب خدای متعال، به روشنی آمده است که اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى مگيريد ، كه با آنها اظهار دوستى كنيد و حال آنكه  حقایقی که شما باور دارید را انکار می کنند ».

رئیس دانشگاه قرآن و حدیث بیان کرد: این یک اصل قرآنی است و امکان ندارد انقلاب اسلامی با استکبار جهانی و در رأس آنها امریکا رابطه دوستی و مودت داشته باشد زیرا این سیاست قرآن و اسلام است که از ابتدا بنیانگذار نظام اسلامی مطرح کردند و امروز هم خلف صالح آن بزرگوار مقام معظم رهبری با قوت همین سیاست را ادامه داده و خواهند داد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام به ادامه آیات سوره ممتحنه نیز اشاره و عنوان کردند: در ادامه این آیات خداوند می فرمایند عدم رابطه با دشمنان مستکبر که حقوق مسلمانان را به رسمیت نمی شناسند و تجاوز به حقوق مسلمانان می کنند یک اصل اسلامی است و مبارزه با استکبار که امروز مصداق اتم آن امریکای جنایت کار است نیز یک اصل اسلامی است.

آیت الله ری شهری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه قرآن تأکید دارد نباید با دشمن رابطه پنهانی و اشکار داشته باشید، خاطره ای از واکنش امام راحل به این رابطه نقل کرد و گفت:  در تاریخ 30 خرداد 67، زمانی که امام راحل در قید حیات بودند نامه ای به ایشان نوشتم و موضوعی را مطرح کردم. این موضوع در جلسه سران سه قوه تصویب شده بود اما چون موضوع مرتبط با آمریکا بود خواستم امام کاملاً در جریان باشند و امام هم اجازه این اقدام را بدهند امام راحل در پاسخ نامه بنده به این نکته اشاره کردند که ((باید همیشه در دل همه دست اندرکاران و به خصوص شما بغض و کینه امریکا محفوظ باشد ، چرا که آنها و سایر قدرت ها و ابرقدرت ها  تنها چیزی که فکر می کنند نابودی اسلام، قرآن و انقلاب اسلامی است. )) این سخن بدین معنی است که اگر کسی تصور کند مستکبر روزی با مسلمانان سازش خواهد کرد این فکر خام است.

«سیاست خارجی اسلامی در مقابل مستکبران» نکته سومی بود که آیت الله محمدی ری شهری به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی خطاب به همه بسیجیان مطرح و اظهار داشت: رابطه آشکار و پنهان از نظر قرآن با مستکبران و در رأس آنها امریکا مطرود و ممنوع است. حال باید سؤال کرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی باید با همه کشورها دعوا داشته باشد؟ نه این هم در همین سوره بیان شده است،  خدا شما را از رابطه با كسانى كه در كار دين با شما نجنگيده و شما را از ديارتان بيرون نكرده‏ اند باز نمى دارد كه با آنان نيكى نكنيد و با ايشان عدالت نورزيد زيرا خدا دادگران را دوست مى دارد».

رئیس دانشگاه قرآن و حدیث بیان کرد:  خدای متعال در این آیه شریفه خوبی کردن و ارتباط با آنانی که با انقلاب و اسلام مخالف نیستند را نهی نمی کند، اما مسلمانان حق رابطه با آنان که با انقلاب و اسلام سر جنگ دارند را ندارند. ایت الله محمدی

ری شهری گفت: بنابراین پیوند دوستی با قدرت های استکباری از نظر قرآن ممنوع است ، ارتباط پنهانی ممنوع است، اما حسن رابطه با کشورهای غیر اسلامی که دشمنی با اسلام ندارند اگر به مصلحت نظام اسلامی باشد مشکلی ندارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه این سه اصل اساسی در سیاست خارجی نظام اسلامی است، با طرح این سؤال که : حال ما باید این روحیه استکبار ستیزی را چگونه در جوانان خصوصاً دانش آموزان پدید بیاوریم؟ به این روایت از حضرت رسول (ص) استناد کرد که ایشان می فرمایند: با سه چیز بچه های خود را تربیت کنید: محبت پیامبرصلی الله علیه و آله و اهل بیت علیهم السلام و دوستی با دوستان خدا که در رأس آنها رسول گرامی و اهل بیت علیهم السلام است و آشنایی و انس با قرآن که اینها زمینه ساز است برای اینکه نوجوان دانش آموز کشور از ابتدا  با روحیه استکبارستیزانه پرورش پیدا کند.

رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در بیان روایت دیگر از حضرت رسول صلی الله علیه و آله افزود: جناب ابوذر نقل می کند که روزی پیامبر صلی الله علیه و آله  فرمودند، می خواهید برایتان بگویم چه عملی از سایر اعمال فضیلت بیشتری دارد؟ که آن دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا و با فضیلت ترین اعمال است از این رو می توان گفت، روحیه استکبار ستیزی با فضیلت ترین عمل در کنار دوستی با دوستان خداست  که باید از خدای متعال مسالت کنیم که خداوند این دو خصلت را  به ما عنایت فرماید.

آیت‌الله محمدی ری‌شهری در این دیدار که با حضور جمعی از دانش آموزان بسیجی استان تهران و خانواده شهید فهمیده برگزار شد، با ابراز خرسندی از اینکه در این محفل نورانی در کنار بسیجیان عزیز و مسئولان بسیج دانش‌آموزی حضور دارد، اظهار امیدواری کرد که برکت نورانیت این آستان مقدس و دعای ارواح طیبه ای که در این حرم مطهر حضور دارند در این هفته که به عنوان هفته استکبار ستیزی نام گرفته، شامل حال همه نوجوانان و جوانان و بسیجیان عزیز سراسر کشور باشد.

دسته‌بندی‌ها: 
haram news
اخبار مرتبط با تولیت آستان
برچسب‌ها: 
ری شهری
دیدار بسیجیان
بسیج
آیت الله محمدی ری شهری

Add new comment

More information about text formats

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Related contents

آیت الله محمدی ری شهری در دیدار خانواده شهید فهمیده: مدالی که بر سینه حسین...

haram news
اخبار مرتبط با تولیت آستان

2016/10/310 comments19945 views

کشف نسخه ای گرانسنگ در یمن از احادیث امیر مؤمنان که حضرت عبدالعظیم حسنی روایت...

haram news
اخبار مرتبط با تولیت آستان

2021/10/310 comments7481 views

مردم در آزمون های سخت، همواره پشت نظام و رهبری ایستاده اند

haram news
اخبار مرتبط با تولیت آستان

2021/10/100 comments6725 views

برگزاری مراسم تشییع و تدفین همسر آیت الله محمدی ری شهری

haram news
اخبار مرتبط با تولیت آستان

2021/03/210 comments8999 views

جمعی از معتمدان مردم ری که موضوع استقلال شهرستان ری را پیگیری می‌کنند، با آیت...

haram news
اخبار مرتبط با تولیت آستان

2021/01/060 comments9192 views

  • Most visited
  • Most voted
Celebrations of Shaban Month in the Holy Shrine of Hazrat...Iranian new year( NOWRUZ) ceremony in holy shrine - 1396...Celebrating the Anniversary Birth of Imam Mahdi (as) with...Holy shrine's photosHoly shrine of Hazrat Abdul Azim Hasani (PBUH) Statement...Hosting Fast Pilgrims in Blessed Month of Ramadan in the...Top trainees of Holy Shrine's Quran Training Centre were...Ceremony of ITIKF( prayer seclusion) in central mosque...Celebration on the Eid –e-Mab'as", the celebration of... Time schedule of various religious events which will be...
Celebration on the Eid –e-Mab'as", the celebration of...Staff and students of Quran learning Center of Holy...Lifestyle educational class with the subject of "Family...Pilgrimage and visit Mrs. Hanan ِDavar, Australian...Public visiting of work shop of new shrine of HAZRAT...Noble Qurans Tartil Reading Ceremony in Holy Shrine of...Presence of AYATOLAH Seyed Mohamad Saedi the trusteeship...Congratulations on Blessing Shavval Moonsighting and...Welcoming of NOWRUZ passenger by holy shrine's custodianTop trainees of Holy Shrine's Quran Training Centre were...
  • Home
  • contact us
  • ارتباط با ما
  • ماهنامه خادم
  • نقشه

logo-samandehi

شرکت کشتیرانی ترنگ دریا

All Rights Reserved To Holy Shrine of Hazrat Abdul Azim (PBUH) Republication is Allowed by Referencing
Department of Cultural and Pilgrims' Affairs